Despre noi

Fondata in 1991 firma Popa, a pornit la drum condusa de cel care si astazi o patroneaza, Popa Alexandru. Inca din primii ani de la infiintare, firma s-a remarcat prin calitatea si fiabilitatea produselor, produse pe care executantii tind sa le ridice la rangul unor “opere de arta”.

im_10039O hala moderna de peste 900 de metrii patrati, metode de prelucrare moderne, angajati motivati si calificati, ingineri proiectanti si tehnicieni cu experienta in domeniul prelucrarii sculelor aschietoare, acestea sunt bazele calitatii produselor Popa.

SC.POPA.SRL in prezent
In urma cu 18 ani, in cadrul companiei Popa toate operatiile de prelucrare a sculelor – de la debitarea materialului si pana la controlul calitatii erau efectuate manual pe masini clasice, obtinandu-se astfel produse finite de calitate, insa nu cele mai performante.

Cu o echipa formata din peste 50 de angajati, specializati in diferite domenii de activitate, firma Popa detine un personal apt, pentru sarcinile de zi cu zi, depunand un efort maxim, in vederea reducerii costurilor de productie pentru toti clientii nostri, ce folosesc produsele si serviciile Popa.
In prezent la firma Popa, dupa ani de experienta in domeniul prelucrarii sculelor aschietoare, cat si in urma achizitionarii de utilaje cnc, intreg procesul tehnologic este complet automatizat. Firma Popa se regaseste inca prin motto-ul: “garantie, siguranta, calitate”, investind in oameni si in tehnologie deopotriva, avand un singur scop – satisfacerea clientilor prin calitatea produselor.

Compania noastra, ofera pe piata romaneasca si internationala, produse si solutii de frezare, 2gaurire, alezare, debitare, in aproape toate domeniile de activitate, care necesita prelucrari mecanice prin aschiere, respectiv: industria lemnului si a mobilei, industria prelucrarii metalului, industria aeronautica, prelucrarea plasticului, industria auto, industria medicala, geamuri termopane etc.
Enumeram astfel cate ceva din gama de produse si servicii Popa: freze profilate cu alezaj sau coada cilindrica pentru prelucrarea lemnului, freze pentru prelucrarea metalului, panze circulare placate cu carbura metalica sinterizata, burghie, alezoare, tarozi, freze cilindrice monobloc din carbura sau otel rapid, freze placate cu carbura metalica sinterizata, otel rapid sau placute din diamant policristalin, ascutire prin electroeroziune a frezelor placate cu placute din diamant policristalin, panza de banzic, prelucrari mecanice prin aschiere, debitare sau decupare cu jet de apa, rectificare cilindrica sau plana, discuri diamantate.

Pe masinile cnc pe care le detinem se pot executa scule de diferite dimensiuni si forme intr-o varietate foarte mare, ce nu poate fi cuprinsa in aceasta descriere a firmei Popa. Diametrele de lucru sunt cuprinse intre 0,5 – 300 mm pentru scule aschietoare si dispositive, 3 – 1200 mm pentru panze circulare, operatii de rectificare plana cu lungime de rectificare maxima de 1500 mm x 400 mm.

3Utilizand tolerante h6  compania Popa incearca sa satisfaca sloganul “garantie, siguranta, calitate”. Sistemul de management al calitatii contine descrierea instructiunilor/operatiilor, inspectia proceselor tehnologice etc. care garanteaza mentinerea standardelor noastre la un nivel ridicat. Controlul continuu al produselor si proceselor are loc in toate departamentele de productie.
Personalul calificat in domeniul sculelor aschietoare si tehnologia de varf din dotarea firmei s-au imbinat perfect devenind ceea ce astazi a devenit brandul Popa, creand astfel o noua viziune a ceea ce inseamna productia de scule de inalta precizie.

Calitate pentru firma Popa inseamna verificare amanuntita in timpul fiecarui proces tehnologic, dar in special la finalul oricarei operatii. Permanent, gasirea de solutii noi si dezvoltarea de programe au ca scop imbunatatirea calitatii produselor si serviciilor Popa. Cu privire la serviciile oferite de noi, acestea cuprind solutii complete de reascutire sau reconditionare la cel mai inalt nivel calitativ, pentru orice tip de scula aschietoare, sau modificare geometrica pentru scule sau dispositive.

Firma Popa reascute toate sculele aduse pentru reconditionare, pe acelasi tip de masini cnc pe care sunt prelucrate si sculele noi. Se reascut si scule provenite de la alte firme producatoare de scule, calitatea dupa reconditionare fiind mult mai buna decat inainte ca aceste scule sa fie reascutite si optimizate in firma Popa.

4

Solutiile oferite fac parte din identitatea firmei Popa, iar consultanta detaliata si un pachet complet de servicii, sunt parti componente si esentiale a calitatii si performantei ce se asteapta de la noi. Cu un management al calitatii si productiei bine pus la punct, produsele si serviciile noastre sunt optimizate, pentru o satisfacere si motivare maxima a clientului – aceasta este definitia serviciilor Popa in viziunea noastra. Ne identificam cu obiectivele companiei si cultivam relatiile deschise, caracterizate pe incredere si colaborare cu toti clientii nostrii.

Dorinta noastra este sa ducem mai departe o companie Popa, care executa produse de success, profitabile pe termen indelungat, in interesul detinatorului, angajatilor, clientilor si colaboratorilor din toate companiile care colaboreaza sau vor colabora cu firma Popa.

Aboneaza-te la Newsletter

 

Date contact

SC.POPA.SRL

Str.Horia Nr.4, 505100 Codlea, Brasov, ROMANIA

Tel: 0268 251 820
Fax:0268 254 305

www.popa-tools.ro/ro

Formular de contact